Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların tarafı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma görevlisi katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem yamanın ve etkili ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Düzen binasında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın bapları özge yangın bapsı türleri arasındadır.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu işleyiş, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hava anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya essah birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Sizde Yangın Kapısı projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en yaraşıklı fiyatlarla mevla sarhoş olmak derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Report this wiki page